shareit

Как интернет промени порното

| от chronicle.bg |

Потребителите, които използват интернет, за да гледат порно, сигурно са запознати със сайтове като YouPorn, PornHub и редица други, които предлагат широк спектър от филми за възрастни, обикновено пиратски, както и потребителско съдържание, което променя индустрията.

Вероятно не си давате сметка, но интернет е променил много в света на филмите за възрастни.

Все по-малко съдържание

Хората, които работят в индустрията, могат да потвърдят, че това е порно продукцията бележи рекорден спад.

Най-малко 50% от малките студиа са изчезнали през последните 10 години. Най-често те са и онези, които предлагат по-нестандартни идеи. Причината е, че за да има качествена продукция, трябва да има как да се плати на актьори, оператори, режисьор. А ако никой не плаща, за да купува продукцията, а просто я гледа безплатно, това няма как да се случи.

Все по-трудно се доказва възрастта на участниците

По принцип съществува програма, свързана с ФБР, която следи за възрастта на участниците в порно филмите. Пиратското съдържание обаче пречи за проследяванетона възрастта и удостоверяването на пълнолетие. Това означава, че е почти невъзможно да се контролира участието на непълнолетни в секс филми в потока от информация в сайтовете и те на практика са достъпни за всеки.

Нишите се отплащат

Точно както Transformers 5 ще спечели ужасно много пари, въпреки че няма да е по-различен от предишните пет филма, нишовите порно филми се изплащат. Едрогърдите блондинки и здравите мъже са много популярни и филмите с този профил си възвръщат инвестициите.

Специфични ниши като BDSM и порното за жени също се отплащат много добре, защото не много студиа снимат подобни филми. Впечатление прави и това, че се търсят филми за възрастни, засягащи теми табу – неща, които самият потребител не би направил, но това, че са нередни, ги прави по-атрактивни.

Компаниите се отнасят към почитателите си по-добре от всякога

Големите студиа поддържат връзка с почитателите си и ги призовават да изпращат фантазиите си, които да бъдат реализирани. Те търсят и начин за подсилване на връзката с потребителите така, че да знаят, че на екрана виждат истински хора с истински истории.

Хората са все по-внимателни към опасността от вируси

Със сигурност не е приятно да занесеш компютъра си на поправка заради вирус, хванат от порносайт. За щастие, има все повече начини да се избегнат вирусите. А и мнозина не искат да заразят личните си телефон или компютър, затова използват DVD филми.

 
 
Коментарите са изключени