shareit

Кайли Дженър си измерва бюста всяка седмица

| от chronicle.bg, по БТА |

Риалити звездата Кайли Дженър,полусестра на Ким Кардашиян, всяка седмица си измерва бюста, за да бъде сигурна за добрата форма на своите прелести, пише сайтът Контактмюзик.

Деветнайсет годишната красавица, за която се говори че е претърпяла три хирургически намеси в тази област, е много горда със своята гръд. Тя полага специални грижи за този свой „коз“. Кайли измервала големината на всяка гърда, дали не се е получила разлика или увисване. При всеки „тревожен сигнал“ тя веднага търсела консултация при своя пластичен хирург.

Младата Дженър въобще не се притеснявала колко ще й струва грижата за съдържанието на деколтето й. Звездата от риалитито „Семейство Кардашиян“ харчела годишно по 250 хиляди долара за поддържането на бюста й в добра форма. Допълнително Дженър харчела по 10 хиляди долара всяка седмица за да бъде кожата й в идеално състояние. Тя се подлага на редовни лазерни процедури, които са доста скъпи. „Простосмъртните“ дами си ги позволяват веднъж на няколко месеца, докато Кайли е при дерматолога си всяка седмица.

 
 
Коментарите са изключени