shareit

Историята на милениалите

| от chronicle.bg |

Или как игрите, интернет и мобилните технологии промениха цяло поколение. В настоящият текст ще се опитаме да раберем милениалите – година по година.

Нормално е милениалите да излъчват незрялост на работното място, защото все още нямат достатъчно опит. За жалост обаче лидерите им доста често също са незрели. Не по отношение на знания, умения и опит, а на това да гледат на света от позицията на новото поколение. Причина за това е, разбира се, че модерните лидери не са били променени от технологичната революция така, както ние. Това често ги фрустрира, което инстинктивно ги кара да ни коригират, вместо да се свързват с нас.

Коригирането ги поставя в позиция на дребнави и жадни да командват родителски тела. Свързването от друга страна ги кара да изглеждат като мъдри учители.

Всички знаем кой модел е по-предпочитан, нали? Но как точно се стигна до тук?

Милениалите не го правят нарочно. Те са пораснали по различен начин – начин, който светът никога не е виждал и който е създал нов тип служител. Съответно му трябва и нов тип лидер.

 

ДИГИТАЛНИЯТ ЖИВОТ НА МИЛЕНИАЛИТЕ:

Следващата хронология включва технологичното приключението изградило милениалът, да го наречем Иван, като личността, която е сега.

 
 
Коментарите са изключени