shareit

Искате ли персонализирани кецове Converse?

| от Спонсорирано съдържание |

По случай рождения си ден Paradise Center подарява на трима клиенти на магазин Collective на 1 етаж в мола. Всеки, направил покупка от магазина и попълнил талон за участие в периода 26 – 28.03, има възможност да участва в томбола за подарък – персонализирани от Rockacoca кецове CONVERSE CHUCK TAYLOR II. Играта започва на 26.03.2016 г. в 10.00 часа и завършва на 28.03.2016 г. в 22.00 часа.

Печелившите ще бъдат изтеглени на 29.03.

Кецовете Converse Chuck Taylor са сред най-обичаните и продавани в света. Сега Converse представя нов модел Chuck Taylor All Star II, които съчетават традиция, иновативна технология и първокласен материал.

За първи път компанията използва иновативната технология Nike Lunarlon в ходилото. Обувката е представител на новата генерация творци, които непрекъснато са в движение и които прекрачват граници. С мотото “Ready for more”, моделът е изключително удобен и гъвкав.

За първи път моделът Chuck Taylor представен през 1917 г. и оттогава се превръща в един от най-популярните и разпознаваеми модели кецове в света.

 
 
Коментарите са изключени