shareit

Ирина Иванова: атракция номер две в Барселона

| от chronicle.bg |

Ирина Иванова, от Русия, не от България, е едно от откритията на списание Maxim, което редакторите следят под лупа. Сега тя отново се появява на хоризонта и все още носи титлата „queen of the Underboob“.

Ако не може да си преведете титлата й, проверете в някой речник.

„Феновете ми ми дадоха тази титла“, казва Иванова пред Maxim. „Гърдите ми са атракция номер 2 в Барселона, където живея в момента, веднага след Саграда Фамилия“.

Ирина е отраснала в бедност: истинска. Без достъп до електричество, течаща вода и с периоди на гладуване. Но когато навършва 15 години, се мети в Тусон, Аризона, и нещата започват да се променят.


View this post on Instagram

A post shared by Iryna (@playmateiryna) on

Завършва университета в Аризона и доста бързо се появява в списание Playboy. Сега, Ирина има 4,5 милиона последователи в Instagram, а нейните почитатели нямат търпение за всяко ново съдържание, което тя пуска в канала си  Celeb.TV channel.

Ако снимките в Instagram акаунта й ви навяват на мисълта, че Ирина прави кариера в порно индустрията, сте прави, да. Пред Maxim, тя разкрива кои са любимите й неща за правене в спалнята, коя е най-упоритата й секс фантазия и какво трябва да притежава и да направи един мъж, ако иска да й е гадже. Интервюто с нея може да прочетете тук.


View this post on Instagram

A post shared by Iryna (@playmateiryna) on

Представяме ви галерията ни с нейни снимки, които ще ви отговорят на въпроса „Какво пък толкова ни занимавате с тая?“.

 
 
Коментарите са изключени