shareit

Infiniti Collection предлага употребявани автомобили

| от chronicle.bg |

 

Витоша Ауто разработи нова програма, ориентирана към клиентите на употребявани автомобили, които търсят качество на достъпна цена – Infiniti Collection. Програмата предлага селектирани употребявани автомобили от марката Infiniti с доказан произход и пробег, които са старателно проверени по 65 критерия, с удължена гаранция минимум 1 година и 30-дневна опция за връщане.

Програмата предлага на клиентите си сертифицирани употребявани автомобили Infiniti, проверени по критерии като: окачване и ходова част, компютърна диагностика, скоростна кутия, двигател, спирачна система, интериор, екстериор, безопасност и комфорт.

Подходът при определяне на гаранцията е индивидуален и зависи от параметрите на автомобила, но гаранцията, на която клиентите могат да разчитат, е минимум 1 година.

Витоша ауто предлагат и 30-дневна опция за връщане на автомобила.

В допълнение друга програма: Collection ще предлага селектирани проверени автомобили от други марки, които Витоша Ауто е изкупила основно по програмата Infiniti Fair Play – те предлагат изкупуване на сегашната кола на посочена от клиента пазарна цена и тя става първоначална вноска за нов Infiniti. Автомобилите от тази програма също ще бъдат проверени по 65 критерия, с удължена гаранция минимум 1 година и 30-дневна опция за връщане.

 
 
Коментарите са изключени