shareit

Имат ли връзка Брад Пит и Марго Роби

| от chronicle.bg |

Сред безбройните слухове, свързани с раздялата на звездната двойка Брад Пит и Анджелина Джоли, се намеси и името на актрисата Марго Роби. Според редица информации в медиите тя е причина за краха на Бранджелина. Сайтове твърдят и че Анджелина е призовава Пит да не одобрява Роби на прослушване за ролята във филма му The Big Short. Изглежда обаче, че тези новини се основават единствено на спекулации.

Популярният сайт за проверка на звездни клюки – Gossip Cop съобщи, че Роби няма нищо общо с приключилия брак на Брад и Анджелина, нито става дума за ревност от страна на Анджелина.

Сайтът се позовава на сигурни източници, които подчертават, че 41-годишната актриса не е спирала и Пит да каства по-младата актриса за филма си.
Според медийни публикации, които се позовават на слухове, Пит се е разделил с Анджелина, защото си пада по Марго Роби от години, затова и е вкарал връзки, за да вкара Роби във филма си.

Анджелина Джоли подаде молба за развод на 19 септември и сложи край на двугодишния си брак с Брад Пит след над 10-годишна връзка.

 
 
Коментарите са изключени