shareit

Илон Мъск: Don’t Panic… имаш три икони на таблото

| от chronicle.bg |

Може някои да не си дават сметка, но в последните дни се написа нова глава от  историята, за която след време децата ни ще учат, както ние сме учили за постиженията на Гагарин и Армстронг. Компанията SpaceX  на милиардера Илон Мъск успя да изстреля в космоса най-мощната ракета досега, да изпрати кола там, а накрая два от трите двигателя успешно се приземиха на предварително определени места на земната повърхност. Така те ще могат да бъдат използвани след време отново и това ще спести много разходи.

Като се замислим, че ракетни двигатели успяха да се приземят на мястото си… вече нямаме никакви оправдания да не можем да паркираме на паркинга на супермаркета.

Илон Мъск написа история, а Интернет го почете по своя си начин – с деликатни и приятни смешки, които не можем да подминем, затова ги събрахме в галерията горе. Поздрави на техните креативни автори.

В момента Tesla-та се носи някъде в пространството, доста надминала предварителната си орбита, и всъщност… никой не знае какво има под костюма. Както каза Аспарух в Twitter: „Досега никой не е успявал толкова сръчно да се отърве от труп.“

 
 
Коментарите са изключени