shareit

ИКЕА събира хората от квартала

| от chronicle.bg |

За втора поредна година ИКЕА предоставя удобни мебели за зрителите от различни софийски квартали, които имат възможността да се настанят и насладят на нови български филми в междублоковите пространства по време на фестивала БЛОК КИНО, който започва от днес и продължава до 12 август.

Някои от най-хубавите български филми от последните години ще бъдат показани на различни локации на открито в големите квартали на столицата, a на четири избрани събития ИКЕА ще стартира и нов проект, който предизвиква гостите да се запознаят със своите съседи на шведска маса с традиционни шведски кюфтенца и хотдози. Така хората от квартала ще имат възможност да се съберат и запознаят с тези, с които делят един блок, но често подминават в забързаното ежедневие.

През тази година ИКЕА ще осигури и много награди за гостите на БЛОК КИНО. Всеки, който посети поне 3 от събитията в програмата на фестивала, ще има възможност да се включи в томболата на организаторите и да спечели мебели или аксесоари от лятната колекция.

 
 
Коментарите са изключени