shareit

HP с кампания за сигурността с участието на Крисчън Слейтър

| от chronicle.bg |

HP Inc. представи първата дългосрочна програма, която цели да повиши познанието относно възможните рискове по отношение на сигурността, с които се сблъскват бизнеса и потребителите.

Старт на инициативата дава награждаваният актьор Крисчън Слейтър, представяйки премиерата на новата интернет поредица на HP Studios – „Вълкът“, която демонстрира как корпоративни системи могат да бъдат хакнати и какво могат да направят компаниите, за да се защитят.

The_Wolf_MovierPoster

В поредицата, Слейтър систематично хаква компания – от отдела, който се занимава с разпределение на пощата, чак до заседателната зала – използвайки пренебрегнатите от компанията възможни заплахи и слаба защита на принтери и компютри.

Първите серии наблягат на това, че сигурността вече не е само въпрос на мрежа или инфраструктура, а трябва да е грижа на всеки.

„Вълкът” е режисиран от номинирания от BAFTA и наградите „Еми“ Ланс Акорд, а монтажът е дело на носителя на Награда на филмовата академия на САЩ Кирк Бакстер.

OFFICE_DAY__TB

„Хакерските атаки са сериозен и непрекъснато нарастващ проблем за бизнеса и потребителите. Когато HP ме поканиха да участвам в тази поредица, аз си помислих, че това е една великолепна възможност, която ще помогне да образоваме масовата публика как по-добре да се защитава от кибератаки“, каза Крисчън Слейтър.

 
 
Коментарите са изключени