shareit

Хороскоп за седмицата: Ще бъдем емоционални и напрегнати

| от Селена Астро |

Седмичен астрологичен обзор (от 26.09. до 02.11.)

Понеделник и вторник Луната ще преминава през знака на Лъва, следователно първите два дни от седмицата ще бъдат подходящи за демонстрация на възможности, таланти и умения, отдаване на любим спорт, хоби или развлечение, впускане във флиртове и любовни приключения.

Дните са добри за игри и занимания с деца, подписване на договори, сключване на споразумения, покупко-продажба на стоки и услуги, започване на нови дейности, срещи с приятели, нови лични или професионални партньорства.

Най-добре и в кожата си през периода ще се чувстват огнените знаци Лъв, Овен и Стрелец. Голяма част от тях ще успеят да осъществят отдавна жадуван професионален или личен напредък. Те ще отмятат с лекота задачите и ангажиментите си и лесно ще намират съмишленици.

Сряда, четвъртък и петък до обяд Луната ще преминава през знака Дева, поради което не е изключено през тези дни да сме доста практично и материално настроени, дребнави и критични, както към себе си, така и към заобикалящите. Голяма част от нас ще бъдат привлечени от подробностите и детайлите на нещата, губейки от поглед голямата картина и наистина същественото в ситуациите.

Тези два дни и половина не са добри за подаване на документи, явяване на изпити, ходене по срещи или интервюта за работа, защото съществува рискът всичко, което правим да бъде гледано под лупа и да бъде претегляно от всички възможни страни.

За сметка на това обаче бихме могли да ги използваме да обърнем внимание на здравето си. Периодът е добър за правене на изследвания, започване на медицински процедури, лечения, здравословни диети или нов режим на хранене или спорт.

От петък на обяд до неделя включително Луната ще пребивава в знака Везни, като в събота 2.30 сутринта настъпва Новолуние в същия знак. Тогава движението на Луната, която отговаря за емоционалното ни състояние, чувствителността ни и подсъзнателните ни копнежи, съвпада с това на Слънцето, символизиращо талантите, съзнателните ни нужди и желания.

Поради тази причина през периода е много вероятно да имаме конфликт между егото и чувствата ни. Много е важно да се стараем да намерим вътрешния си баланс, за да не прекалим, нито с едното, нито с другото и по този начин да затормозим отношенията си с околните.

Добре е да сме изключително внимателни при общуването ни с другите хора, защото съществува риск да се увлечем и да прекалим, както с търсенето на внимание и изпъкването над другите, така и с прекаленото преиграване. Възможно е да сме свръхемоционални и да кажем или направим неща, за които впоследствие да съжаляваме.

Най-напрегнат ще бъде периодът около Новолунието за кардиналните знаци Рак, Козирог, Овен и Везни, както и за хората с асцендент или лични планети в тези знаци. Възможно е те много да издребняват, да бъдат със свръхизострени нерви и не особено търпеливи към останалите.

 
 
Коментарите са изключени