shareit

Хороскоп за седмицата: Меркурий отново е ретрограден

| от Селена Астро |

Седмичен астрологичен обзор (от 29.08. до 04.09.)

Седмицата започва с Луна преминава през знака Рак. Това нейно разположение, което отговаря за емоционалното ни състояние, ще направи повечето от нас изключително интуитивни, грижовни и чувствителни към нуждите на другите през първия работен ден от седмицата.

Понеделникът ще бъде подходящ за занимания със семейството и дома, както и за кулинарни експерименти.

Най-добре ще се чувстват през периода водните знаци Рак, Риби и Скорпион, както и хората с лични планети или асцендент в тези знаци. Възможно е те да имат голям личностен успех, който силно да ги вдъхнови да се развиват и да показват най-доброто от себе си.

Вторник и сряда Луната ще преминава през знака Лъв, което дава предпоставка за забавления с приятели, флиртове и запознанства с нови и интересни хора, игри или занимания с деца.

Огнените знаци Овен, Лъв и Стрелец ще са най-активни и борбени през периода. Очаква се те да постигнат големи успехи в професионален и в личен план. Голяма част от тях ще успеят да изпъкнат с оригиналността си и ще успеят да впечатлят обект на своята страст.

Четвъртък и петък Луната ще преминава през знака Дева, като в четвъртък в 11.30 сутринта настъпва Новолуние. Тогава Луната съвпада с градусите на Слънцето, което също се намира в Дева.

По време на дните около Новолунието, можем да очакваме да мислим през емоция, както и да сме по-песимистични и негативно настроени от обикновено. Добре е да избягваме взимането на важни решения, крайните изказвания, важните покупки, сключването на сделки и споразумения или подписването на договори.

За сметка на това периодът е добър за правене на равносметка и преосмисляне на важните за нас неща.

Събота и неделя Луната ще транзитира през знака Везни, което й разположение ще направи уикендът идеален за любовни взаимоотношения и романтични срещи. Също така не е изключено хората, които развиват частен бизнес, да стигнат до важни прозрения във връзка с работата и доразвиването на дейността, в която са ангажирани.

На 30.08. планетата Меркурий обръща своя ход и ще се движи ретроградно през знака Дева до 22.09.

Меркурий е планетата на мисълта и комуникацията и през периода на ретроградността й не ни се препоръчва да стартираме нови неща, да водим преговори, да подписваме договори, да правим важни покупки.

Най-потърпевши от движението на планетата ще бъдат подвижните знаци Дева, Близнаци, Стрелец и Риби, както и хората с лични планети или асцендент в тези знаци. При тях са вероятни обърквания и хаос, както в личен, така и в обществен план, които биха могли единствено с финес и дипломатичност да преодоляват.

 
 
Коментарите са изключени