shareit

Хороскоп за седмицата: Динамика в четвъртък и петък

| от Селена Астро |

Седмичен астрологичен обзор (от 20.06. до 26.06.)

Понеделник Луната ще преминава през знака Стрелец, като в 14.00. часа на обяд настъпва пълнолуние. Тогава движението на Луната ще застане в точна опозиция със Слънцето в последния градус на знака Близнаци. Заради събитието се очаква повечето от нас да не са с особено трезва мисъл и да са леко едностранчиви в преценките си през деня.

Докато трае пълнолунието, е важно да сме внимателни най-вече във връзка с нещата, за които отговаря остта Стрелец-Близнаци, а именно подаването на документи, средствата за комуникация и транспорт, общуването с близкото обкръжение, пътуванията, висшето образование, религията, правото и философията.

Добре е да внимаваме с информацията, която попиваме през периода и е важно да я проучваме по-щателно, за да избегнем по този начин ненужни обърквания. Също така е препоръчително да избягваме да влизаме в съда през деня на Пълнолунието, защото има вероятност съдебните дела да се размиват, забавят или объркват. Денят не е добър и за явяване на изпити, интервюта за работа или ходене по срещи, понеже има риск да не се представим по най-добрия възможен начин.

Най-силно ще усетят действието на Пълнолунието подвижните знаци Риби, Стрелец, Близнаци и Дева, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. По всяка вероятност те ще са много чувствителни и възприемчиви към действията и думите на заобикалящите и на моменти ще са склонни да губят почва под краката си. Добре е всички със силно влияние на тези знаци да намерят позитивен отдушник за бушуващото в тях напрежение, за да си спестят изригването му в неблагоприятни посоки или към най-близките.

Вторник и сряда Луната ще преминава през знака Козирог, което й  разположение ще направи тези два дни подходящи за строителни работи, разчистване на дома или поемане на отговорност за по-възрастни роднини или близки.

Най-успешен ще бъде периодът за земните знаци Козирог, Телец и Дева, както и за хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Много е вероятно голяма част от тях да успеят да положат основите на нещо значимо в техния живот, което ще градят през близките месеци и ако са достатъчно последователни ще пожънат значителен успех с него.

Четвъртък и петък Луната ще пребивава в знака Водолей, най-независимият и оригинален знак от зодиака, поради което можем да очакваме тези два дни да са доста динамични и раздвижени. Много е вероятно случайно да се натъкваме на интересни и нестандартни хора, които ще внесат нотка свежест в ежедневния ни ритъм на. Дните са също така подходящи за занимания с нови технологии, политика, телевизия, както и за активни социални дейности или групови занимания.

Събота и неделя Луната ще се намира в Риби, знакът който отговаря за хаоса, неяснотата и объркването. Много е вероятно да сме доста мечтателни и не наясно със себе си през периода, поради което нещата, с които се захващаме ще се размиват и протакват и поради тази причина тези дни не са добри за предприемане на първи крачки, провеждането на важни разговори, подписването на договори, подаване на документи, закупуването или продаването на стоки, изясняването на отношения или медицински интервенции.

 
 
Коментарите са изключени