shareit

Хороскоп за седмицата: Без важни покупки и важни решения

| от Селена Астро |

Седмичен астрологичен обзор (от 05.09. до 11.09.)

В понеделник Луната ще транзитира през знака Везни, което й разположение ще направи първия ден от седмицата идеален за изглаждане на отношенията със заобикалящите, козметични или разкрасителни процедури.

Възможно е въздушните знаци Водолей, Везни и Близнаци, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци да сключват споразумения и договорки с хора, с които планират да правят бизнес или друг вид съвместна дейност. Тези от тях, които имат фирма или работят с равноправен партньор, може да стигнат до важни прозрения, как биха могли да доразвият на дейността си.

Вторник и сряда Луната ще преминава през знака Скорпион. През периода може да очакваме да мислим през емоция, да придаваме на нещата, които ни се случват скрит смисъл, да сме по-песимистични и негативно настроени от обикновено.

Добре е през периода да избягваме важните покупки, сключването на сделки и споразумения, взимането на важни решения, крайните изказвания или подписването на дългосрочни договори. За сметка на това периодът е идеален за правене на равносметка и преосмисляне на важните за нас неща.

Не е изключено някои от представителите на водните зодии Рак, Риби и Скорпион, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци да разбулят тайна на свой познат или да изманипулират ситуация, която е важна за тях, търсейки облага или власт.

Четвъртък, петък и събота Луната ще бъде в Стрелец, следователно тези три дни са добри за спортни занимания, авантюристични забавления, екскурзии и срещи с хора от различни култури или с такива, които биха могли да разширят мирогледа ни и да ни обогатят.

Ще станем по-романтично настроени в контактите си с противоположния пол. Не е изключено да срещаме интересни субекти или да получаваме изненадващи обаждания през деня.

Най-добре се очаква да се чувстват през периода огнените знаци Овен, Стрелец и Лъв, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Голяма част от тях ще успеят да срещнат признание и разбиране от заобикалящите.

В неделя Луната ще преминава през знака Козирог, което ще направи последния почивен ден подходящ за строителни работи, разчистване на дома или поемане на отговорност за по-възрастни роднини или близки.

Много е вероятно през деня голяма част от нас, особено кардиналните знаци Овен, Козирог, Рак и Везни, както и хората с лични планети или асцендент в тези знаци да се чувстват недооценени и неразбрани. Възможно е да имат усещането, че срещат трудности, които ще им се наложи да преодоляват с постоянство и търпение. Важното е, че колкото по-последователни и старателни са, толкова повече успех ще имат.

През цялата седмица много силно ще усещаме опозицията между Слънцето – небесното тяло, отговарящо за нашите съзнателни нужди, таланти и его, и Нептун – планетата, символизираща разтварянето на граници, идеалите и жертвата.

Когато енергиите на тези две небесни тела се срещнат, се очаква голяма част от нас да имат проблем с общуването си с другите, както и с отстояването на собствените позиции. Някои от нас ще са прекалено агресивни и настъпателни, докато други ще са мечтателни и силно идеалистични. За да не залитаме нито в едната, нито в другата посока е важно да се постараем да сме максимално балансирани и да уважаваме, както своите, така и чуждите желание, да зачитаме, както съзнателните, така и емоционалните ни нужди, да не поддаваме на склонността си да се предоверяваме и да се жертваме за неща, които са наистина важни за нас.

 
 
Коментарите са изключени