shareit

Хороскоп: Седмицата започва с идеи и добри решения

| от Селена Астро |

Седмичен астрологичен обзор (от 10.10. до 16.10.)

Понеделник, вторник и сряда Луната ще преминава през знака Водолей и това нейно разположение ще направи дните подходящи за занимания с нови технологии, политика, телевизия, срещи с приятели и социални контакти.

Много е вероятно през периода да ни хрумне идея, как да осъществим своя отдавнашна мечта или да получим дълго чакана помощ за нещо, което ни тормози отдавна. Възможно е също така да имаме изненадващи доставки, обаждания, съобщения или срещи.

Четвъртък и петък Луната ще се намира в знака Риби. През периода е възможно около нас да цари хаос и голяма част от нещата, с които се захващаме, ще се размиват, протакат и объркват.

Най-трудни ще бъдат тези дни за подвижните знаци Риби, Стрелец, Близнаци и Дева, както и за хората с лични планети или асцендент в тези знаци. Те ще са прекалено емоционални, за да реагират обективно на ситуациите, в които попадат. Ще приемат приказките и действията на околните лично и дълго ще ги преживяват, ако се разминават с техните. За тези знаци е важно да намерят време за почивка и отделяне от стреса, да се отдадат на творчески занимания, йога, спа процедури или плуване.

Събота и неделя Луната ще преминава през знака Овен, като в неделя, в осем сутринта настъпва пълнолуние в същия знак. Тогава Луната застава в точна опозиция със Слънцето във Везни. Заради събитието се очаква голяма част от нас да имат конфликт между съзнателните си нужди и своите емоции, конфликт между нещата, които трябва да постигнат и тези, от които наистина се нуждаят, между егото и подсъзнанието.

Една част от нас ще са завладени от своите чувства и ще преиграват в нормални житейски ситуации, докато други ще са насочени изцяло върху практичната стойност на нещата и своето представяне пред останалите, незачитайки мненията и желанията на останалите. Който и от двата сценария да преобладава при нас е важно да се постараем да намерим баланс и в себе си и в обкръжението си, за да си спестим ненужни конфликти.

Оста Овен-Везни отговаря за постиженията, ефективната работа, стартирането на проекти и начинания, партньорските взаимоотношения, налагането и компромисите. Поради тази причина дните около pълнолунието не са подходящи за започване на дейности, подписване на договори, водене на важни разговори, участие в съдебни дела, предприемане на пътувания и покупко-продажбата на стоки.

За сметка на това обаче са добри за правене на равносметка и приключване на неща, чийто край отдавна планираме.

Най-напрегнат ще бъде периодът около pълнолунието за кардиналните знаци Овен, Козирог, Везни и Рак, както и за хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Тях много ще ги затруднява постигането на хармонични отношения с околните. На моменти ще са завладени от емоции и свръхчувствителни, в други ще са студени, сдържани и дистанцирани. Възможно е също така да не контролират нещата, за които говорят и без да искат да се замесят в клюки или да наранят някого.

 
 
Коментарите са изключени