shareit

Хороскоп: Динамика в края на седмицата

| от Селена Астро |

Седмичен астрологичен обзор (от 18.07. до 24.07.)

Седмицата започва с Луна, преминаваща през знака Козирог, като в сряда в 1.00 часа сутринта настъпва пълнолуние в същия знак. Тогава Луната застава в точна опозиция със Слънцето, което преминава през знака Рак.

Козирог е знакът, отговарящ за задръжките, ограниченията, отговорностите и старанието, докато Рак отговаря за семейството, грижата, емоциите и домашния уют. Поради тази причина случващото се на оста Рак-Козирог пълнолуние предполага, че в първите два дни и половина от седмицата голяма част от нас ще имат усещането, че не срещат нужното разбиране от заобикалящите ги хора и са под една или друга форма потиснати от тях.

Също така ще ни е много трудно да намерим вътрешния си баланс и хармония и да сме в синхрон със самите себе си. Ще усещаме силен конфликт между съзнателните ни и подсъзнателните ни нужди.

Периодът около пълнолунието няма да е много подходящ за подаване на документи, провеждане на важни разговори, правене на зъби или хирургични интервенции в областта на костите, ставите или ушите, но за сметка на това ще е идеален за занимания със строителна или ремонтна дейност, както и за всякакви активности, които изискват прецизност, строгост и дълбочина.

Дните от понеделник до сряда на обяд ще са най-напрегнати за кардиналните знаци Козирог, Рак, Везни и Овен, както и за хората с лични планети или асцендент в тези знаци. При тях не са изключени сблъсъци с авторитети или с хора, от които по един или друг начин зависят и поради тази причина е важно да се стараят да са дипломатични и балансирани в изказванията си. Важно е също така да имат предвид, че колкото повече старание влагат в нещата, с които се захващат, толкова повече успех ще имат.

От сряда на обяд до петък включително Луната ще пребивава в знака Водолей, най-независимия и оригинален знак от зодиака, което ще направи тези два дни и половина доста динамични и раздвижени. Много е вероятно случайно да се натъкваме на интересни и нестандартни хора, които ще внесат нотка свежест в ежедневния ни ритъм на живот и под една или друга форма ще го обогатят.

Дните са също така подходящи за занимания с нови технологии, политика, телевизия, както и за активни социални дейности или групови занимания.

Най-добре ще се чувстват през тях въздушните знаци Водолей, Везни и Близнаци, както и хората с лични планети или асцендент в тези знаци. При тях са възможни, както личностни, така и професионални успехи.

Събота и неделя Луната ще се намира в Риби, знакът който отговаря за хаоса, неяснотата и объркването. Много е вероятно да сме доста мечтателни и не наясно със себе си през периода, поради което нещата, с които се захващаме ще се размиват и протакат и поради тази причина уикендът не е добър за предприемане на първи крачки, провеждането на важни разговори, подписването на договори, подаване на документи, закупуването или продаването на стоки, изясняването на отношения или медицински интервенции.

Най-критични ще са двата почивни дни за подвижните знаци Дева, Близнаци, Стрелец и Риби, както и за хората с асцендент или други лични планети в тези знаци. При тях не са изключени неразбирателства с хората от обкръжението им. Важно е те да се постараят да не губят баланса в себе си и да внимават да не изпускат нервите си прекомерно, понеже може да влошат иначе доста добре протичащи отношения с прибързаността си. Добре е да намерят позитивен отдушник за бушуващите в тях емоции, като плуване, йога, танци или творчески занимания, за по този начин да ги канализират в една позитивна и не вредяща на околните посока.

 
 
Коментарите са изключени