shareit

Google създаде помощник при организирането на почивки

| от chronicle.bg |

Технологичният гигант Google създаде нова онлайн услуга, която помага за по-лесното организиране на почивки. Google Destinations предлага лесен достъп до информация за транспорт, хотели, забележителности и събития. Тя е достъпна от мобилно устройство и първоначално ще работи само за пътувания в Европа, като постепенно Google ще развива обхвата на търсенето.

Потребителят само трябва да избере своята дестинация, a Google Destinations ще предложи автоматично информация за различни маршрути, дестинации, хотели. Услугата работи с местоположението на потребителя и всички цени зависят от това. Потребителят може да разглежда снимки за бъдещото си пътуване и да получава информация за времето там през този период.

Основната цел на Google Destinations е да улесни планирането и основните детайли за пътуванията на потребителите. Те ще се филтрират по категории – цена, дата и интерес.

След избора на дестинация, потребителят ще има предложени набор от забележителности и интересни места за посещения в града, както и кратка информация за тях.

Google Destinations е онлайн услуга, синхронизирала всички приложения на Google в едно, за да задоволи всички нужди на човек, който иска да пътува.

 
 
Коментарите са изключени