shareit

Фон дьо МЕН се оказа лъжа

| от Спонсорирано съдържание |

В началото на миналата седмицата мистериозен нов продукт – фон дьо тен за мъже, специално създаден за прикриване на белези от бръснене, се „разходи“ из социалните мрежи и предизвика фурор. Павел Владимиров и Ваня Джаферович се похвалиха с черния Фон дьо MEN, който в светкавично предизвика интереса на медиите, в това число и нашия.

Оказа се обаче, че фон дьо МЕН… няма. Зад забавния и провокативен тон на продукта всъщност стои Philips Shaver AquaTouch.

Новата електрическа самобръсначка на Philips доказва, че мъжете нямат нужда от фон дьо тен, който да прикрива белезите им от бръснене. Philips Shaver AquaTouch се отличава с иновативната технология, която предпазва кожата 10 пъти по-добре в сравнение с обикновено ножче за бръснене. Така, няма причина да купувате дьо тен с отличителен черен цвят или да обмисляте други начини за прикриване на нараняванията по кожата, предизвикани от обикновена самобръсначка.

Philips Shaver AquaTouch се отличава с още безспорни предимства – заоблена форма на главите, проектирана да предпазва кожата. Благодарение на нея можете да се бръснете гладко без убождания и порязвания. Системата ножчета MultiPrecision на Philips има заоблен профил на главата и се плъзга гладко, като защитава кожата. Тя повдига и отрязва всички косми и останалите наболи косъмчета – така само с няколко движения ще се радвате на изключително гладко бръснене.

С Philips Shaver AquaTouch имате възможност да избирате между комфортно бръснене на сухо или освежаващо мокро бръснене с гел или пяна. Дори да се бръснете под душа, защото AquaTouch е 100% водоустойчива.

Иновациите във Philips Shaver AquaTouch не стигат до тук – неговата батерия издържа до 50 минути безкабелно бръснене – или около 17 бръснения само с едно зареждане. С електрическата самобръсначка на Philips може да се бръснете по-дълго с всяко зареждане благодарение на мощната, енергоспестяваща, дълготрайна литиево-йонна батерия на уреда.

Пълните характеристики на уреда може да намерите тук, за да се убедите, че с Philips Shaver AquaTouch ще предпазите кожата си от неприятните раздразнения и наранявания, които често са причина мъжете да прибягват към различни методи за прикриването им.

Philips_Shavers_Visual

 
 
Коментарите са изключени