shareit

EXIT и Viber обявиха международния конкурс за стикери “My EXIT Adventure”

| от chronicle.bg |

Музикалният фестивал EXIT и Viber, едно от обявиха днес началото на съвместния си световен конкурс за дизайн на стикери – “My EXIT Adventure”.

Фестивалът EXIT се провежда в магическата Петроварадинска крепост в красивия град Нови Сад, Сърбия, а фестивалът Sea Dance е разположен на един от най-красивите плажове на адриатическото крайбрежие – Яз, Черна гора.

Exit Magic – официален трейлър на Exit Adventure 2016: https://youtu.be/qdBcYUuLyqg

Целта на конкурса за дизайн на Viber стикери “My EXIT Adventure” е да стигне до творческите умове в целия свят и да види как те интерпретират EXIT Adventure. Духът на Exit ще бъде изразен от творците под формата на Viber стикери, които могат да се използват в чатове цели 365 дни в годината. Конкурсът ще се проведе на творческата платформа Talenthouse, която осигурява на независимите творци от цял свят пряк достъп до креативни брийфове от водещи марки, агенции и икони от развлекателната индустрия. Избраният от журито творец ще получи $3000, а проектът му ще се превърне в колекция от дигитални стикери, които ще могат да бъдат сваляни във Viber. Четирима дизайнери с най-високи заслуги, определени от конкурсната комисия, ще бъдат наградени с по $500. Всички те ще получат и билети за EXIT Adventure, а победителят в конкурса ще бъде поканен да пътува и да изпита приключението EXIT Adventure с останалата част от творческия екип, като ще ползва и VIP достъп до изхода на сцената и зад сцената.

Наскоро отличеният като най-добър европейски фестивал за 2016 г., EXIT тази година ще се проведе от 7-ми до 10-ти юли на Петроварадинската крепост в Нови Сад, Сърбия – след което EXIT Adventure се мести на адриатическото крайбрежие за третия годишен фестивал Sea Dance, който ще се проведе от 14-16 юли на плажа Яз, Черна гора. Част от потвърдените участници са: Ellie Goulding, Bastille, Wiz Khalifa, Skrillex, Hurts, Dimitri Vegas & Like Mike, Lost Frequencies, Robin Schulz, Nicky Romero, Stormzy, Solomun, Nina Kraviz, Marco Carola, Andy C, DJ Hype, Modestep, Sigma, Wilkinson, както и много други.

 
 
Коментарите са изключени