shareit

Емил Конрад със собствени стикери във Viber

| от chronicle.bg |

По-рано днес влогърът Емил Конрад обяви във Facebook страницата си пускането на колекция стикери във Viber. Стикерите включват лика на един от най-популярните българи в YouTube, както и неговото алтер-его Силвето. Колекцията е от 20 стикера, които могат да се изтеглят безплатно през магазина за стикери на Viber.

Емил Конрад стартира влога си през 2006, когато е едва на 17 години. Десетилетие по-късно той е най-успешния влогър в България с над 200 хил. абоната в YouTube и близо 300 хил. фена във Facebook. В началото на миналата година Конрад привлече голямо внимание с премиерата на дебютната си книга, която предизвика огромни опашки от тийнейджъри пред книжарници в страната.

Това е поредната инициатива на Viber, с която приложението за обмяна на бързи съобщения се опитва да се наложи на българския пазар. Първият ход в тази посока беше партньорството на Viber с Мтел от края на миналата година, с което абонатите на телекома получиха безплатно десетки пакети със стикери. С това партньорство приложението показва стремеж да достигне до по-младите потребители, които са и сред основните фенове на Емил Конрад.

 
 
Коментарите са изключени