shareit

Ели Голдинг се завърна на сцената

| от chronicle.bg |

Ели Голдинг се завърна на музикалната сцена, след като лекарите я посъветваха на всяка цена да си вземе почивка, вследствие на преумора.

Популярната певица очарова феновете с представянето си на рокфестивала в Гранд парк в САЩ, където се появи на четвъртия ден от проявата. Тя бе част от световното й турне, озаглавено „Delirium World tour“.

Голдинг изглеждаше в перфектна форма на сцената, със секси тоалет и завиден загар, получен след ваканцията й в Сен Тропе. Именно тук тя взе принудителната си почивка, след като лекарите я диагностицираха с преумора след рок фестивала в Гластънбъри.

Звездата се изяви и с участието си на ударните инструменти по време на едно от парчетата. След гастрола Ели сподели снимка в Инстаграм, с която се похвали, че е изнесла един от най-добрите си спектакли.

I know there’s nothing that I can do to make you stay

A video posted by elliegoulding (@elliegoulding) on

Голдинг отмени две от насрочените си концертни дати – на 15 юли на фестивала „Позитивус“ в Латвия и на 16 юли на финладския фест „Илосари рок“. Тя не даде обяснение за пропадналите спектакли, но след това се разбра, че го е направила по заръка на лекарите.

 
 
Коментарите са изключени