shareit

Джиджи Хадид срещу очакванията за съвършенство

| от chronicle.bg |

Манекенката Джиджи Хадид е новото лице на Reebok. Тя застава редом до поредица от вдъхновяващи жени, с призив за действие, който цели жените по целия свят да празнуват красотата на несъвършенството и да отстояват основното послание на Reebok за личен прогрес.

Като международен супермодел, Хадид е запозната със стреса изпитван от жените да изглеждаш винаги перфектно, особено във време, когато си под непрекъснатия изпитателен поглед на всякакви критици. Именно чрез фитнеса, Хадид намира спокойствие: „Да тренирам, не е само физическо действие. То е духовно. То ми помага да избегна бушуващите мисли в главата ми. Това е единственото време, когато умът ми е в покой.“ споделя Хадид. „Когато бях състезаващ се атлет, бях свикнала да съм фокусирана в това винаги да бъда перфектна, за да може треньорите ми да ме включват в състезания. Вниманието ми винаги беше насочено върху моите слабости, което водеше до още грешни стъпки – ефекта на доминото, докато се научих да „сменям канала“ да отмествам вниманието си, да се пренастройвам. Това бяха моите грешки, моите несъвършенства, но всъщност точно защото са моите, те най-много ме мотивираха.“

Учейки се да „сменя канала“ и да поема контрол, Хадид открива, че именно тези неуспехи и пречки са й помогнали да се усъвършенства – приемайки ги и използвайки ги като мотивация, за да се превърне в по-добра версия на себе си. Сега Хадид ще работи с Reebok, за да мотивира жените, да приемат собствените си неуспехи и несъвършенства, като използват вътрешната си сила, упоритост и решителност.

Партньорството на Reebok с Хадид, отбелязва втората фаза на движението #PerfectNever. Дебютът на кампанията беше през юли 2016, като беше предвождан от видео клип с атлета Ронда Роузи. Трогателния клип улови Роузи по най-естествен начин, като разби илюзиите за съвършенство и вдъхнови жените да бъдат своята най-добра версия, възприемайки и учейки се от своите несъвършенства. Джиджи и Reebok ще работят съвместно през 2016 и занапред, за да отстояват това послание.

 
 
Коментарите са изключени