shareit

Джереми Кларксън е в болница с пневмония

| от chronicle.bg |

Бившият водещ на култовото автомобилно шоу „Top Gear“ беше приет в болница с пневмония. Диагнозата е поставена, докато той и семейството му са били на почивка в Майорка.

Джереми качи снимка в инстаграм на ръката си, на която се вижда абокат. Текстът към снимката се превежда като „Това не са обичайните грвни, които нося на почивка“.

Говорител на предаването, което журналистът води сега заедно с двамата си колигеи Джеймс Мей и Ричърд Хамънд – „The Grand Tour“, потвърди, че „Джереми Кларксън е бил приет в болница в петък, докато е бил на семейна ваканция в Испания и се лекува от пневмония“.

Почивката му идва след заснемането на новият сезон на предаването, така че болестта няма да попречи на феновете да видят забавните приключения на тройката.

 

По-рано тази година Ричърд Хамънд катастрофира по време на снимки на предаването. За щастие инцидентът не беше фатален, но Хамстера имаше нужда от няколко пирона в коляното.

 

Новият сезон на „The Grand Tour“ започва на 18 ноември.

Припомняме, че Джереми беше уволнен от „Top Gear“ след като удари един от продуцентите с юмрук в лицето. Двамата му колеги напуснаха заедно с него.

 

Not the sort of bangles I usually choose on holiday

Публикация, споделена от Jeremy Clarkson (@jeremyclarkson1) на

 

 
 
Коментарите са изключени