shareit

Дженифър Анистън утешава Брад Пит

| от chronicle.bg |

Брад Пит е намерил телефонния номер на първата си съпруга Дженифър Анистън, след като Анджелина Джоли подаде документи за развод през есента на миналата година. Оттогава Пит и бившата му жена си пишат съобщения, в които той намира утеха след раздялата с Джоли.

Американското издание US Weekly твърди, че въпреки че Пит е загубил телефона на Анистън след развода им през 2005 година, го е намерил през „сложна мрежа“ от контакти, за да може да й честити 48-ия рожден ден на 11 февруари.

Анистън беше унизена, след като Пит я изостави, за да започне връзка с Джоли, а след това се снима с новата си половинка в семейна фотосесия с 5 деца за списание W. Въпреки че официалната идея на фотосесията е да представи мистър и мисис Смит като семейство във връзка с филма, в който двамата участват заедно, мнозина приеха фотосесията като директен удар към Анистън.

Преди време Анистън призна, че е била доста наранена след развода, но тя откри отново любовта в лицето на актьора Джъстин Теру, с когото се ожени през 2015 година. Според US Weekly Теру няма проблеми с това жена му и бившият й съпруг да поддържат приятелски отношения и вярва, че „Джен просто иска да е мила“.

Изданието посочва, че бившите съпрузи са започнали да си говорят веднага, след като Пит й е пожелал честит рожден ден. Според източник на списанието Брад е признал, че му е много трудно заради развода и двамата си припомняли миналото в съобщения.

Джоли подаде молба за развод през септември 2016 година, обвинявайки Брад Пит за насилие над сина им Мадокс по време на полет. Последвалото разследване не потвърди тези обвинения. Оттогава обаче двойката е в непрекъснати спорове за попечителството над шестте им деца.

 
 
Коментарите са изключени за Дженифър Анистън утешава Брад Пит

Повече информация Виж всички