shareit

Джейсън Бигс се шегува в „Туитър“ с падналия малайзийски самолет

| от |

Jason-Biggs-in-Jersey-Girl

Минути след новината за падналия самолет на малайзийските авиолинии, актьорът Джейсън Бигс си направи грозна шега в Туитър, предизвикала гнева на потребителите в интернет, съобщава „Клоузър“.

jason-biggs
„Някой иска ли да откупи милите ми от малайзийските авиолинии?“ – попита в профила си в Туитър актьорът от „Американски пай“. Постът му предизвика лавина от критики и oбидни квалификации в мрежата. „Няма да пропусна да се посмея, когато и теб те сполети подобна семейна трегедия“, написа възмутен потребител. „Дали ще ти бъде толкова смешно, ако децата ти бяха загинали в катастрофата?“ – поддхвърли друг. Вместо да поднесе извинение за неуместната си шега, 36-годишният Бигс, който отскоро е баща и в момента играе в сериала „Оранжевото е новото черно“, предпочете да се оправдае, не пропускайки да обиди авторите на гневни постове. „Честно
казано, вие сте едни загубеняци и се нервите за няма нищо. Оправяйте си проблемите другаде!“,отговори той, добавяйки: „За сведение на всички тъпанари, който ми заявяват, че съм се олял, това беше просто шегичка. Няма нужда да го намирате за смешно, нито да влизате в профила ми“.

jason-biggs (2)

След доето последваха още повече нападки към Бигс, а не след дълго време той изтри и двата туита като пусна нови четири, в които казва „Нелепо е да смятате, че съм неспособен да съчувствам на жертвите и семействата им, защото просто съм си позволил да се пошегувам.“ „В действителност – вие загубеняци се опитвате да намерите всякакви л**** за да ме ядосате“, спомена актьорът в друг пост.

След това последваха още повече нападки към Бигс, а не след дълго време той изтри и предходните туитове като пусна нови четири, в които казва, че е изтрил постовете си, тъй като е обидил много хора, което не е било неговата цел и се извинява на тези, кото е засегнал. Споменава за ужасната трагедия и че изпраща позитивни мисли и съпричастие към близките и съжалява зяа жертвите. Бигс заяви, че не е искал да обиди или наскърби никого, както и че никой не му е въздействал да напише тези туитове, като се извини още веднъж.

С БТА

 
 
Коментарите са изключени за Джейсън Бигс се шегува в „Туитър“ с падналия малайзийски самолет