shareit

„Досиетата Х“: Завръщането

| от |

Може би знаете, а може би не, но 2016-та е годината на сериалите. Някои от най-култовите шоу програми правят завръщането си на малкия екран. Един от тези няколко е великият „Досиетата Х“ на Крис Картър.

Завръщането на сериала беше обявено още миналата година, като стана ясно, че да, Дейвид Духовни и Джилиан Андерсън отново ще влязат в ролите си на агент Мълдър и агент Скъли. От края на миналата седмица обаче светът на киното и феновете на сериала, са още по-развълнувани, тъй като шоуто най-после влезе в продукция. Американското списание Entertainment Weekly беше на снимачната площадка на шоуто в първата им снимачна седмица и направи фотосесия. А малко по-рано, в официалния канал на X Files в Twitter, се появи и първа снимка от сета с Джилиан Андерсън, Дейвид Духовни и Крис Картър зад кадър.

Ето какво знаем до този момент на новите епизоди на шоуто:

Те няма да започнат оттам, откъдето оставихме агент Мълдър и Скъли през 2008-а – тогава беше последното им появяване във филма „Досиетата Х: Искам да повярвам“. Тогава той общо взето живееше като убитак в нещо като изоставен склад и фризер, а тя беше медицинска сестра в католическа болница. От време на време двамата бяха любовници, от време на време не можеха да се гледат… Но и двамата искаха едно – светът на паранормалното да ги остави на мира поне за малко. И това така и не се случваше… Поне до 2008-а. Тогава всичко свърши.

Новите епизоди трябва да стартират на 26 януари 2016 година. Първият се нарича My Struggle и най-общо казано разказва за разследване, което двамата агенти, които отново работят заедно, водят. Двамата разследват евентуално отвличане от извенземни на момиче – в ролята е красивата Анет Махендру от „Американците“, докато на пътя им не застава нахалния водещ на скандално шоу – в ролята Джоел Макхейл от Commuity.

„Не очаквайте стари сюжети и стари чудовища – каза Крис Картър и допълва – Всичко, което сме ви приготвили е чисто ново и много различно. Все пак се случва след 11.09. Всичко се промени тогава.“

В галерията горе вижте снимки на Мълдър и Скъли, от снимачната площадка и новите персонажи в „Досиетата Х“. Ние сме в очакване! Истината е някъде там, знаем.

Снимки: Entertainment weekly, Twitter, Getty Images

 
 
Коментарите са изключени