shareit

Децата на Марая Кери и Ник Кенън станаха рапъри

| от chronicle.bg, по БТА |

Ник Кенън разкри, че 6-годишните близнаци Марокан и Монро, които има от Марая Кери, вече са композирали и записали рап песни, съобщи Контактмюзик.

Марокан и Монро се стремят да тръгнат по стъпките на прочутите си родители музиканти, които се разведоха през 2016 г. след 8-годишен брак. Двете деца очевидно не си губят времето – те влезли в звукозаписно студио, за да работят над някои песни.

„Марокан и Монро пеят, композират, рапират – заяви 36-годишният рапър. – Това е смайващо.“

Макар да е очарован, че талантът на децата му процъфтява, Ник не се чувства комфортно, когато вижда, че те работят в толкова ранен стадий от живота си. „Честно казано, не подкрепям тази идея – каза той в предаването „Ентъртейнмънт тунайт“. – Но тя им допада и Марокан и Монро влязоха в звукозаписно студио.“

47-годишната Кери наскоро сподели, че не намира съвместното попечителство над децата заедно с Ник за толкова трудно, защото той е забавен. Марая обаче призна, че отглеждането на близнаците понякога й създава проблеми. „Отглеждането на близнаци не е лесно – увери тя. – Щастливка съм, че мога да разчитам на помощта на някои хора, защото отглеждането на деца на една и съща възраст не е лесна задача.“ Марая довери, че понякога те не й разрешавали да отиде на работа. „Те ми казват „Не отивай на работа! Остани у дома!“ и аз се чувствам виновна, но след това прекарваме известно време заедно и всичко е наред“, поясни певицата.

 
 
Коментарите са изключени