shareit

Дано наистина да спрем екстрадирането на Желяз Андреев!

| от |

Има едно много важно събитие във фейсбук в момента. То се казва „Да спрем екстрадирането на Желяз Андреев!„. Желяз Андреев е мъжът от снимката. Той работи за AW Tronics, където продава авиационни части на Сирийските Авиолинии. САЩ обаче има ембарго към Сирия и така Прокуратурата във Флорида повдига обвинение срещу Желяз, който е арестуван и в момента чака екстрадиране. Но вие това много добре го знаете. Ако не го знаете, в събитието във Фейсбук си пише всичко.

Ние сега няма да ви убеждаваме, че Желяз не е част от терористична група. Това ние няма да направим, не. Искам да ви убедим да отидете на събитието.

То е в четвъртък (12 април), в 18:00 часа пред Съдебната палата. 

Това не е събитие срещу втората кабинка, не е за сваляне на мафията, не е за оставка, не е за или против нещо и Слави няма да пее. Събитието е, защото се очертава държавата да позволи и асистира в една безумна глупост. Така ще провали окончателно един живот и България ще го даде, защото… с една дума: защото САЩ.

Ако не харесвате държавата, елате в четвъртък да я поправите. Ако харесвате дъжавата, елате в четвъртък да я запазите хубава. 

Следим историята.

 
 
Коментарите са изключени