shareit

„Dance Station“ отваря врати в Пловдив

| от chronicle.bg |

Едно от най-модерните танцови училища в България „Dance Station” отваря врати в Пловдив. Събитието ще се състои на 13-ти Февруари, в 19.00 часа. През целия ден пловдивчани ще могат да се възползват от специалния подарък на Dance Station по случай празника, като получат безплатни уроци за над 15 вида танци между 12.00 и 17.00 часа. В този ден всички ще могат да закупят карти за посещение с 10% отстъпка. Събитието ще бъде изпълнено с настроение, изненади и специално подготвена танцова програма от професионалните танцьори на „Dance Station“ и Dancing Stars.

На 15-ти, в понеделник, след официалното откриване ще започнат класовете за деца и възрастни, като записването вече е в ход. Това е трето място за танцовото училище, което досега разполагаше с шест зали в столицата София – в МОЛ „Парадайз” и в Националния дворец на културата.

В Пловдив „Dance Station” се намира на последния етаж в Дома на културата “Борис Христов” на ул. „Гладстон“ № 15 и разполага с три просторни зали, съблекални, модерно озвучаване, климатична и вентилационна системи.

“Смятаме, че с откриването на „Dance Station” в Пловдив ще дадем своя принос за това градът да се представи достойно като Европейска столица на културата през 2019 година. Аз съм пловдивчанка и нося любовта към родния град в сърцето си, независимо къде се намирам. В рамките на две години от създаването на танцовото училище в София, организирахме множество атрактивни танцови събития, които със сигурност трябва да се видят и в Пловдив. Вярвам, че не само децата, но и танцьорите от Пловдив ще се включат в тях, защото в нашия град, танцовото изкуство има богати традиции”, разказва Ани Дончева, един от създателите на танцовото училище.

„Dance Station“  е отлично съчетание на комплексни услуги, компетентни преподаватели и качествена обучителна програма, които целят да развият по иновативен начин танцовото изкуство в България. Екипът ни е съставен от млади, доказали се професионалисти, придобили национална известност с участията си в десетки танцови спектакли, риалити формати и фестивали”, допълва Ани Дончева.

Ани, заедно с Ралица Мерджанова са основателите на новия танцов център в Пловдив, както и на марката „Dance Station”. И двете са добре известни в цялата страна, с многобройните си успешни участия във финалите на най-престижните телевизионни танцови формати по националните телевизии.

Техните пълноправни партньори в Пловдив са също изключително популярни в танцовите среди. Ангел Александров е сред най-успешните млади треньори по спортни танци в последните години, основател на клуб по спортни танци “Алекс”. Калоян Иванов е дългогодишен състезател по спортни танци, уважаван треньор и победител в „Денсинг Старс“ през 2014 година. За успехите на двамата говорят изключителните класирания на техните състезателни двойки за изминалия танцов сезон.

„Dance Station” разполага с 25 висококвалифицирани и опитни професионални танцьори, хореографи и преподаватели по танци  в различните стилове: латино-американски и стандартни танци, класически и съвременен балет, джаз-балет, хип-хоп, MTV танци, Zumba Fitness, суинг танци и български народни танци, Kangoo Jumps, комбинирана гимнастика и други.

Обучителните програми на училището са насочени към деца, младежи и възрастни, като за всеки отделен стил има специфичнo разработена програма. Тези, предназначени за деца и млади хора например, целят да развиват тяхната естетическа, танцова култура и умения, като в същото време гарантират богат избор от възможности за разнообразни танцови изяви и участия. По този начин се постига цялостно образователно, културно, социално и професионално развитие на децата и младите хора в България.

Пълна информация за обучителните програми, инструктори, график, събития, танцови пакети и координати за контакт, можете да намерите в официалната интернет страница http://dancestation.bg/, както и във Фейсбук: www.facebook.com/dancestationplovdiv.

 
 
Коментарите са изключени