shareit

Дълголетница на 114 години омая от пръв поглед китаец, женят се

| от chronicle.bg, по БТА |

Чаровна китайка на 114 години омая от пръв поглед 71-годишен ухажор в старопиталище, който не закъсня да й поиска ръката, предаде БТА.

Госпожата отначало не искала да се впусне в романс с 43 години по-младия мъж. Просто на тази преклонна възраст тя нямала намерение да се обвързва. Но 71-годишният пенсионер не искал и да чуе за отказ. Както гласи поговорката, никога не е късно да срещнеш любовта. Точно това се случило с бъдещия жених, който стана известен само с фамилното си име Цзън. Той отчаяно се влюбил в бъдещата невеста Чжан Шуин преди една година. Стрелите на Амура го ранили мълниеносно. Цели 12 месеца той ухажвал възлюбената в старопиталището в Бачу, докато я склони на брак.

Господин Цзън станал инвалид преди 50 години след влакова катастрофа. Когато пристигнал в старопиталището, той попаднал на грижите на въпросната дълголетница, която се отнесла много мило към новодошлия. Двойката, чиято обща възраст е 185 години, сключила брак пред благосклонния поглед на десетки болногледачи и възрастни хора от старопиталището.

 
 
Коментарите са изключени