shareit

Да си умреш девствен: 6 известни хора, които никога не са правили секс

| от Вучето |

Девствеността не е това, което беше в “доброто старо време”, както биха казали по-консервативните баби, неодобрително клатейки глава, докато гледат клип на Гери-Никол или Миленита. Едно скорошно проучвано на компанията Durex, проведено в 44 страни, показва, че средната възраст, на която хората губят девствеността си в наши дни, е 18, 4 години.

Исландците са най-нетърпеливи да се разделят с досадното бреме на девствеността (15, 6 години), докато най-голям е броят на “къснозрейките” в Малайзия, където младите правят за първи път секс на средна възраст 23 години! В обществата от модерен, западен да си възрастен и все още девствен е голяма рядкост.

А да си девствен И известен е направо оксиморон, тъй като, събрани заедно, тези прилагателни звучат абсолютно взаимоизключващи се. И как не! Думата “слава” логично се асоциира не само с богатство, но и със секс. Каква е ползата от това да си известен, ако не се възползваш докрай от всички сладки удоволствия, които животът ти поднася като на тепсия! И все пак, аналите са живи и, ако се разровим в тях, ще установим, че дори сред най-известните и важни личности в историята на човечеството е имало такива, които са напуснали този свят, без избщо да са ГО правили.

Вижте кои са те в галерията.

 
 
Коментарите са изключени