shareit

Да обиколиш света в 6 минути

| от chronicle.bg |

Казват, че пътуването обогатява човека, учи го да бъде по-толерантен и дори по-организиран, отваря му нови хоризонти.

Хубавото на времето, в което живеем днес е това, че можем да стигнем бързо и ако планираме добре – евтино, до много държави по земното ни кълбо . Все повече хора предприемат екзотични пътувания или заминават за известно време за друга държава, сами или в групи, търсейки авантюри, предизвикателства, работа, опит или просто промяна.

Разговорите с такива хора винаги са интригуващи, зареждащи с енергия и понякога замайващи. Ето защо две запалени пътешественички от България – Гергана Иванова и Росица Узунска, решават да организират първото в София събитие от френския формат Traveler On Stage.

Форматът е разпространен в няколко държави по света. Зад него не стоят политически, комерсиални или религиозни цели. Идеята е да бъдат популяризирани всякакъв тип пътувания – няма значение колко дълго са продължили и как са организирани. По подобие на японски формат, презентаторите разполагат с 6 мин., 18 слайда и 20 сек. на слайд, за да разкажат своите вълнуващи истории.

Във вторник (15 ноември) от 19.00 ч. необикновените си приключения ще разкажат 10 обикновени пътешественици. Сред тях ще бъде и нашият автор Росица Гърджелийска.

Шест минути са достатъчни, за да стигнете до всеки край на света. Местата са ограничени а, а билети може да намерите на http://boxoffice.bg.
Цена: 5 лв. (осигуряващи консумация).

Очаквайте събитието и в Пловдив със същите презентатори, на 19.11. от 19:00 ч. във Винтидж Хаус.

 
 
Коментарите са изключени