shareit

CHR Хороскоп: време за почивка и творчество през седмицата

| от Селена Астро |

Понеделник и вторник Луната ще се намира в знака Риби, най-мечтателния и одухотворен знак от зодиака. През периода е възможно да не ни се занимава особено с практични и ежедневни неща, ще сме насочени по-скоро към емоционалната страна на нещата и към отношенията ни с другите.

Заради отнесеносттана знака има риск около нас да цари хаос и голяма част от нещата, с които се захващаме ще се размиват, протакат и объркват.

Препоръчва ни се да намерим време за почивка и отделяне от стреса, да се отдадем на творчески занимания, йога, спа процедури или плуване.

Най-трудни ще бъдат тези дни за подвижните знаци Риби, Стрелец, Близнаци и Дева, както и за хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Те няма да са никак обективни и ще приемат приказките и действията на околните лично и дълго ще ги преживяват, ако се разминават с техните.

От сряда до петък включително Луната ще преминава през знака Овен, и този транзит ще направи тези три дни изключително подходящи за спортни активности, авантюризъм, отстояване на позициите, както и за стартиране на нови дейности.

През периода най-комфортно ще се чувстват огнените знаци Овен, Стрелец и Лъв, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Те ще успеят да постигнат значителни личностни успехи и ще направят пробив за нещо, за което отдавна са имали желание. Много е вероятно също така да срещнат хора, които да ги подкрепят и да им помогнат в начинанията.

Събота и неделя Луната ще се намира в знака Телец, като в събота в 08:00 часа сутринта Луната,небесното тяло, което отговаря за емоциите и подсъзнателните ни нужди застава в опозиция със Слънцето, Светилото, което символизира нашите съзнателни желания, таланти и начини за изява, намиращо се в знака Скорпион. Тогава настъпва Пълнолуние.

Заради събитието е възможно през уикенда повечето от нас да бъдат изключително напрегнати и чувствителни.

Периодът около Пълнолунието няма да бъде подходящ за операции, занимания с имотни въпроси, пренареждане на дома или офиса, но за сметка на това е идеален за обръщане внимание на любимо хоби, спорт, игри с децата или забавление с приятели.

Най-напрегнат се очертава да бъде уикендът за неподвижните знаци Лъв, Водолей, Телец и Скорпион, както и за хората с лични планети или Асцендент в тези знаци.

При тях е възможно да изникнат непредвидени ситуации с роднини или семейна собственост, които да ангажират голяма част от времето им и доста да ги напрегнат.

 
 
Коментарите са изключени