shareit

CHR Хороскоп: време с партньора и плануване

| от Селена Астро |

Седмичен астрологичен обзор (от 08.05. до 14.05.)

 

Понеделник Луната ще преминава през знака Везни, което й разположение ще направи първия ден от седмицата подходящ за изкарване на време с партньора или с близък до сърцето ни човек.

През него бихме могли също така да изгладим конфликти и изясним гледни точки. Ще сме по-спокойни, безпристрастни и уравновесени от обикновено и няма да сме чак толкова фиксирани в собствените мнения и становища, което значително ще улесни комуникацията ни с другите хора.

Най-благоприятен ще бъде периодът за въздушните знаци Водолей, Везни и Близнаци, както и за хората с лични планети или aсцендент в тези знаци. При тях са възможни успехи, както в личен, така и в професионален план, както и изненадващи срещи, съобщения или обаждания от важни за тях хора, които биха могли да се окажат решаващи за бъдещото им развитие и планове.

От вторник до четвъртък включително Луната ще преминава през знака Скорпион, като в полунощ, на 11.05. четвъртък настъпва Пълнолуние в същия знак. Тогава Луната застава в точна опозиция със Слънцето в знака Телец.

Заради събитието не е изключено тези три дни да са доста напрегнати за някои от нас, най-вече за фиксираните знаци Водолей, Лъв, Телец и Скорпион, както и за хората с лични планети или aсцендент в тези знаци. Има риск при тях нещата да не вървят съвсем по план и да имат усещането, че някой ги саботира и не им мисли доброто. Дори и така да е, те ще са склонни да го приемат доста по-навътре от колкото е необходимо и поради тази причина е възможно да влизат в преки конфронтации, които ще бъдат излишни и само ще обтегнат положението.

На тези знаци им се препоръчва да използват периода около Пълнолунието за размисъл и плануване, занимавайки се повече със себе си, отколкото с останалите. Добре  би било също така да се постараят да намерят позитивен отдушник на своите емоции, като творчески занимания, разчистване или разместване в жилището или активни спортни дейности.

Петък и събота Луната ще транзитира през знака на Стрелеца, което й разположение ще ни направи доста по-оптимистични и авантюристични от предните дни. Поради тази причина тези два дни от седмицата ще бъдат идеални за пътувания в чужбина, общуване с чужденци, учене и взимане на изпити, както и за решаване на правни въпроси или занимания с любим спорт.

Най-успешен ще бъде този период за огнените знаци Овен, Лъв и Стрелец, както и за хората с лични планети или aсцендент в тези знаци. По всяка вероятност те ще започнат важно начинание, което от известно време плануват.

В неделя Луната ще се намира в знака Козирог, от което следва, че през деня ще сме по-сериозни, практични и насочени към решаването на важни задачи от обикновено. Възможно е да имаме сблъсък с авторитети и по някакъв начин да имаме усещането, че обстоятелствата ни притискат или ограничават, което може да ни стимулира и амбицира, но също така може и да ни обезвери. Много е важно през втория почивен ден да не се фокусираме върху пречките, ами да влагаме достатъчно старание в нещата, които зависят предимно от нас, понеже колкото повече усилия инвестираме, толкова повече ще постигаме.

Земните знаци Козирог, Телец и Дева, както и хората с лични планети или aсцендент в тези знаци не е изключено да се занимават с строителни и ремонтни дейности или да помогнат на възрастен роднина в труден за него момент.

 
 
Коментарите са изключени