shareit

CHR Хороскоп: Внимавайте да не ви саботират

| от Селена Астро |

Седмичен астрологичен обзор (от 12.06. до 18.06.)  

В понеделник Луната ще преминава през знака Козирог, което й разположение ще ни накара да обърнем внимание на сериозните неща в живота. Не е изключено да имаме сблъсък с авторитети или хора с власт и да ни се наложи да се борим и отстояваме пред тях.

Възможно е да насочим вниманието си към строителни дейности, оправяне на документация, правене на зъби, лечение на костни или ставни проблеми.

Не е изключено през първия ден от седмицата земните знаци Козирог, Телец и Дева, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци да се срещнат с хора, които от известно време респектират и да успеят да обменят идеи и опит с тях.

От вторник до четвъртък включително Луната ще преминава през знака Водолей, следователно тези три дни ще бъдат подходящи за занимания с нови технологии, политика, телевизия, срещи с приятели и социални контакти.

Много е вероятно през периода да ни хрумне идея, как да осъществим своя отдавнашна мечта или да получим дълго чакана помощ за нещо, което ни тормози отдавна. Възможно е също така да имаме изненадващи доставки, обаждания, съобщения или срещи.

В петък и събота Луната ще пребивава в знака Риби. През тези два дни няма да ни е лесно да се организираме и да сме достатъчно ефективни, но също така не е изключено и в обстоятелствата около нас да цари хаос и по един или друг начин всичко, с което се захващаме да се размива и забавя.

През тези дни е възможно водните знаци Риби, Рак и Скорпион, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци да се отдадат на почивка или разпускане, отделяйки се от стреса в ежедневието им.

В неделя Луната ще преминава през знака Овен и това й разположение ще направи вторият почивен ден изключително подходящ за спортни активности, управление на хора или ресурси, отстояване на позициите, както и за стартиране на нови дейности.

Най-комфортно ще се чувстват през периода огнените знаци Овен, Стрелец и Лъв, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Те ще успеят да постигнат значителни личностни успехи и да направят пробив за нещо, което им е важно.

През цялата седмица Слънцето в Близнаци ще образува опозиция със Сатурн в Стрелец, небесното тяло символизиращо задръжките, ограниченията и отговорността.

Много е вероятно повечето от нас, най-вече подвижните знаци Близнаци, Дева, Риби и Стрелец, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци, да имат чувството, че нещата, които правят биват саботирани, заради недоброжелатели, авторитети или обстоятелства.

Добре е въпреки пречките да са последователни, старателни и отговорни и да не се отказват от намисленото, защото по този начин ще имат шанса да постигнат успех и да положат началото на нещо значимо.

 
 
Коментарите са изключени