shareit

CHR Хороскоп: сключване на сделки и кратки пътувания

| от Селена Астро |

 

От понеделник до сряда на обяд Луната ще преминава през знака на Телеца, което ще направи тези два дни и половина идеални  за кулинарни занимания, купуване на стоки или услуги, преразглеждане на ценностите и установяване на приоритети.

Не е изключено през периода да успеем да намерим начин да се отпуснем и поглезим, да се погрижим за външния вид и тялото си.

Най-комфортно и в кожата си през тези дни ще се чувстват земните знаци Телец, Козирог и Дева, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Възможно е те да успеят да положат началото на нещо значимо във важна за тях сфера.

От сряда на обяд до петък на обяд Луната ще преминава през знака Близнаци, следователно този период е подходящ за активно общуване с другите, попиване на информация от различни източници, сключване на сделки и кратки пътувания.

Тези дни ще бъдат най-успешни за въздушните знаци Водолей, Везни и Близнаци, както и за хора с лични планети или Асцендент в тези знаци. Възможно е те да успеят да направят добро впечатление на заобикалящите и да изпъкнат в средата си.

Не е изключено да направят печеливши сделки и да спечелят допълнителни средства.

От петък на обяд до неделя на обяд Луната ще се намира в знака Рак. Това разположение на Светилото, което отговаря за емоционалното ни състояние, ще събуди интуицията на повечето от нас и по всяка вероятност ще станем грижовни и чувствителни към нуждите на другите.

Периодът ще бъде подходящ за занимания със семейни и имотни въпроси, пренареждане на дома или офиса, както и за кулинарни експерименти.

Водните знаци Рак, Скорпион и Риби, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци е възможно да имат сблъсък с хора от миналото им, с които имат неизяснени или недоизказани неща.

В неделя в 12.30 Луната,небесното тяло, което отговаря за емоциите и подсъзнателните ни нужди,  влиза в знака Лъв и съвпада със Слънцето, Светилото, което символизира нашите съзнателни желания, таланти и изява и настъпва Новолуние.

Заради Новолунието е възможно през втория почивен ден повечето от нас да бъдат изключително напрегнати и чувствителни.

Периодът около събитието няма да бъде подходящ за операции, занимания с имотни въпроси, пренареждане на дома или офиса, но за сметка на това е идеален за обръщане внимание на любимо хоби, спорт, игри с децата или забавление с приятели.

Най-напрегнат се очертава да бъде периодът около Новолунието за неподвижните знаци Лъв, Водолей, Телец и Скорпион, както и за хората с лични планети или Асцендент в тези знаци.

При тях е възможно да изникнат непредвидени ситуации с роднини или семейна собственост, които да ангажират голяма част от времето им и доста да ги напрегнат.

 
 
Коментарите са изключени