shareit

CHR хороскоп (от 21.11. до 27.11.)

| от Селена Астро |

В понеделник Луната ще преминава през знака на Лъва, следователно денят ще бъде добър за провеждане на важни срещи или разговори, започване на проекти или отношения, флиртове, забавления, отделяне на време за любимо хоби или спорт, игри или занимания с деца.

На огнените знаци Овен, Лъв и Стрелец, както и на хората с лични планети или асцендент в тези знаци ще им е най-комфортно през периода. Очаква се те да постигнат големи успехи в личен план и да изпъкнат с нестандартните си идеи и оригиналното си представяне пред хора, които са важни за тях.

Вторник и сряда Луната ще преминава през знака Дева, най-ориентирания към детайла и подробностите знак от зодиака. Много е вероятно през периода да сме доста взискателни към околните и да търсим кусури в думите или действията им.

Тези дни са подходящи за обръщане внимание на здравето и тонуса, променяне на диетата или визията, преподреждане на ежедневните отговорности и ангажименти, но не са добри за подаване на документи, разговори с авторитети или държане на изпити.

Най-много успех се очаква да имат през периода земните знаци Телец, Дева, Козирог, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Възможно е голяма част от тях да започнат важна за бъдещото им развитие дейност или проект.

Четвъртък и петък Луната ще преминава през знака Везни, което й разположение ще направи тези два дни подходящи за изясняване на личните и професионалните партньорства, консултантска дейност, отдаване на романтични преживявания и впускане в любовни авантюри.

През периода ще сме по-склонни към компромиси от обикновено и ще виждаме и противоположната на нашата гледна точка.

Най-ползотворни ще бъдат тези дни за въздушните знаци Водолей, Везни и Близнаци, както и за хората с лични планети или асцендент в тези знаци. Голяма част от тях ще постигнат напредък с неща, по които отдавна работят и ще започнат да берат плодовете на усилията си.

Събота и неделя Луната ще пребивава в Скорпион, знакът който отговаря за големите трансформации, медицинските процедури, работата с чужди пари, наследствата, задкулисната власт и дълбинните психологически процеси.

Възможно е през уикенда повечето от нас да са много чувствителни и драматични. По всяка вероятност ще преживяваме нормалните ежедневни пречки тежко и не е изключено да сме доста подозрителни към заобикалящата среда.

Периодът не е добър за теглене или погасяване на кредити, подреждане и регулиране на чужди финанси, стартиране на нови дейности, операции, прегледи или подаване на документи.

Най-тежки ще бъдат тези дни за неподвижните знаци Телец, Скорпион, Водолей и Лъв, както и за хората с лични планети или асцендент в тези знаци. Много вероятно е те да си имат проблеми и разправии с някого от обкръжението и да се почувстват пренебрегнати и неоценени от него.

Препоръчва им се да се постараят да канализират натрупващата се в тях негативна енергия чрез някакво творчество, преподреждане на дома, освобождаване от неща, които от известно време не им вършат работа и заменянето им с нови, промяна на прическата, визията или гардероба им, подлагане на козметични или спа процедури. По този начин ще избегнат нежелателна ескалация на напрежението и ще се отпуснат.

 
 
Коментарите са изключени