shareit

CHR хороскоп: Новолуние през седмицата и водолейски уикенд

| от chronicle.bg |

Седмицата започва с Луна преминаваща през знака Скорпион, знакът отговарящ за големите трансформации, дълбоките психични процеси и драматични изживявания, манипулацията и властта, работата с чужди пари, инвестициите и наследствата.

През деня не е добре да се подлагаме на медицински прегледи или манипулации, да се захващаме с важни неща и да стартираме сериозни проекти. Също така съществува вероятността да срещаме трудности в начинанията, да се вкарваме в излишни драми и да търсим скрити мотиви в действията и думите на заобикалящите.

Най напрегнат ще бъде периодът за неподвижните знаци Водолей, Скорпион, Лъв и Телец, както и за хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Голяма част от тях по всяка вероятност ще се чувстват неразбрани или недооценени от околните и ще са склонни да търсят правда по-ожесточено от обикновено. Добре е да се постараят да не прекаляват, за да не си развалят трайно отношенията с някого от обкръжението

Вторник и сряда Луната ще се намира в знака Стрелец, като във вторник в 13.00 часа настъпва Новолуние в същия знак. Тогава движението на нощното Светило ще съвпадне с това на Слънцето.

През периода е важно да сме внимателни най-вече във връзка с нещата, за които отговаря знакът, където се случва събитието. Знакът Стрелец отговаря за разширението на съзнанието, пътуванията в чужбина, общуването с чужденци, висшето образование, религията, правото и философията.

Докато трае Новолунието е добре да избягваме да влизаме в съда, защото има вероятност съдебните дела да се размиват, забавят или объркват. Също така не е препоръчително да държим изпити, да попиваме нова непроучена информация, да се явяваме на интервюта за работа или да ходим по срещи, понеже преценката ни няма да е особено трезва и няма да се представим по най-добрия възможен начин.

Най-силно ще усетят действието на Новолунието подвижните знаци Риби, Стрелец, Близнаци и Дева, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Те ще са много чувствителни и възприемчиви към действията и думите на заобикалящите и на моменти ще са склонни да губят почва под краката си. Добре е всички със силно влияние на тези знаци да намерят позитивен отдушник за бушуващото в тях напрежение, за да си спестят изригването му в неблагоприятни посоки или към най-близките.

Четвъртък и петък Луната ще се намира в знака Козирог, което ще направи тези два дни идеални за строителни работи, разчистване на дома или поемане на отговорност за по-възрастни роднини или близки.

Най-комфортно се очаква да се чувстват през периода земните знаци Дева, Козирог и Телец, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Възможно е те да положат началото на нещо значимо, което да доразвиват в последствие.

През уикенда Луната ще пребивава в знака Водолей, най-независимият и оригинален знак от зодиака, следователно уикендът ще е доста динамични и раздвижен. Много е вероятно случайно да се натъкваме на интересни и нестандартни хора, които да внесат нотка свежест в ежедневния ни ритъм на живот и под една или друга форма да го обогатят. Дните са също така подходящи за занимания с нови технологии, политика, телевизия, както и за активни социални дейности или групови занимания.

 
 
Коментарите са изключени