shareit

CHR Хороскоп: нови социални контакти и дългоочаквана помощ

| от Селена Астро |

В понеделник Луната ще преминава през знака Водолей, което й разположение ще направи първия работен ден от седмицата подходящ за преследване на важна за нас цел,за правене на равносметка и изготвяне на бъдещ план или стратегия, с които бихме могли да напреднем в избрана от нас посока.

Периодът е подходящ също така за сключване на нови социални контакти, занимания с нови технологии или политика. Много е вероятно да получим съвет, подкрепа или дълго чакана помощ от познати или приятели.

Най-комфортно и в кожата си през периода ще се чувстват въздушните знаци Водолей, Везни и Близнаци, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Те ще имат възможност да попаднат на точното място в подходящото време и да направят значим пробив за неща, които са важни за тях.

От вторник до четвъртък включително Луната ще преминава през знака Риби,като във вторник в 10.10 часа сутринта настъпва Пълнолуние. Тогава Луната застава в опозиция със Слънцето в Дева. Това разположение ще направи тези три дни неподходящи за стартиране на дейности, започване на финансови операции, сключване на сделки, въвеждане в ход на планове с цел бъдеща реализация, подписване на договори, купуване на важни неща, подлагане на медицински манипулации или прегледи.

Заради Пълнолунието е възможно да сме прекалено едностранчиви и да не виждаме противоположната гледна точка. Поради тази причина е важно да избягваме спорове или конфронтации със заобикалящите. Най-добре е да се фокусираме върху себе си и търсенето на вътрешен баланс, а не върху другите и изискванията ни към тях.

Най-напрегнат ще бъде периодът за подвижните знаци Дева, Риби, Близнаци и Стрелец, както и за хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. При тях са възможни трудности и неразбирателства покрай заобикалящите, които не е изключено да ги обезверяват на моменти. Най-важното за тях е да не си позволят да загубят почва под краката, отстоявайки се на всяка цена за неща, които нямат кой знае какво значение, и заради които могат да развалят отношенията си с важни за тях хора.

Петък и събота Луната ще се намира в знака Овен и този транзит ще направи тези два дни изключително подходящи за спортни активности, авантюризъм или отстояване на позициите.

През периода най-комфортно ще се чувстват огнените знаци Овен, Стрелец и Лъв, както и хората с лични планети илиАсцендент в тези знаци. Те ще успеят да постигнат значителни личностни успехи и ще направят пробив за нещо, за което отдавна са имали желание. Много е вероятно също така да срещнат хора, които да ги подкрепят и да им помогнат в начинанията.

В неделя Луната ще преминава през знака Телец, което ще направи втория почивен дендобър за кулинарни занимания, отделяне на внимание на неща, които изискват прецизност и дълбочина, но и за реализиране на планове и стартиране на дейности.

Не е изключено представителите на земните знаци Телец, Дева и Козирог, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци да получат интересни предложения през периода, които има шанс да им се сторят неустоими.

 
 
Коментарите са изключени