shareit

CHR хороскоп: Бъдете по-деликатни с околните в края на седмицата

| от Селена Астро |

Седмичен астрологичен обзор (от 05.06. до 11.06.)

Седмицата започва с Луна, преминаваща през Везни, което ще направи понеделник идеален ден за любовни взаимоотношения и романтични срещи. Някои от нас ще сключват споразумения и договорки или ще решават финансовите си дела, докато други ще се отдадат на разкрасителни процедури или декорация на дома и офиса.

Този период ще бъде изключително ползотворен за въздушните знаци Водолей, Везни и Близнаци, както и за хората с лични планети или асцендент в тези знаци. Много е вероятно те да успеят да разрешат отдавна тормозещ ги проблем благодарение на щастливо стечение на обстоятелствата.

Вторник и сряда Луната ще преминава през знака Скорпион. Бихме могли да използваме тези дни за работа с чужди пари, наследства или друг вид семейни въпроси, но е важно да избягваме медицинските интервенции, провеждането на важни разговори или започването на важни проекти. Възможно е през периода да сме изключително чувствителни, склонни към драми и изкривяване на истината.

Най-комфортно ще се чувстват водните знаци Риби, Скорпион и Рак, както и хората с лични планети или асцендент в тези знаци. Очаква се те да успеят да изкарат ползотворно време с най-близките до тях хора и да разпуснат натрупалото им се от предния месец напрежение в приятна компания.

От четвъртък до събота включително Луната ще транзитира през знака на Стрелеца, като в петък в 16.00 часа следобед настъпва пълнолуние в същия знак. Тогава Луната застава в точна опозиция със Слънцето преминаващо през знака Близнаци.

Възможно е през тези три дни силно да усещаме действието на събитието и да сме свръхемоционални и изнервени. Не са изключени конфликти между нещата, които съзнателно искаме (Слънцето) и тези, от които се нуждаем на подсъзнателно, емоционално ниво (Луната). Поради тази причина е важно да не прибързваме с решенията, които взимаме през периода и да не действаме първосигнално.

Не е изключено да сме потиснати и да се чувстваме недооценени и неразбрани от околните, както и да приемаме нещата, които ни се случват на живот и смърт.

Най-важното е да съумеем да запазим баланса в отношенията си с другите, както и баланса в самите нас. Добре е да пробваме да се изясняваме, без да прекрачваме граници и без да разваляме трайно комуникацията си със заобикалящите ни хора.

При подвижните знаци Дева, Риби, Стрелец и Близнаци, както и при хората с лични планети или асцендент в тези знаци може да се очаква прекалена агресивност в постигане на намисленото и не особено зачитане на чуждото мнение през периода. При тях е особено важно да се стараят да са по-деликатни и да внимават кого засягат по пътя си. Добре е да си мерят приказките, за да не кажат нещо, което може да остане във времето и с което да имат проблем в последствие.

В неделя Луната ще се намира в знака Козирог, от което следва, че през втория почивен ден ще сме доста по-сериозни и насочени към решаването на важни задачи. Не е изключено голяма част от нас, най-вече кардиналните знаци Козирог, Рак, Везни и Овен, както и хората родени с лични планети или асцендент в тези знаци, да имат усещането, че срещат пречки и ограничения отвън, от заобикалящите или заради обстоятелства. Важно е да не се фокусират върху проблемите, ами да влагат достатъчно старание в нещата, които зависят предимно от тях, понеже колкото повече усилия инвестират, толкова повече ще постигат.

 
 
Коментарите са изключени