shareit

Честита Нова 2017! Благодарим и до скоро!

| от chronicle.bg |

През последния месец 2016 година стана нарицателно за лоша година за света и човечеството. И наистина, загубихме любими знаменитости, не една и две, светът се поразклати, политическата атмосфера се угнети.

Но в навечерието на новата година, мислим, че всеки трябва да отдаде заслуженото на своята лична отминалата година. И ако през 2016 сте се събуждали спокойно, ако имате хора, на които да се обадите в 1ч. през нощта на 1 януари, за да им честитите новата година с трепет, ако сте видели един залез, прегърнали сте един човек, изкъпали сте поне веднъж в морето, направили сте поне една снимка в планината и сте изяли поне едно нещо, което много ви се е усладило, вие всъщност имате за какво да благодарите на 2016.

Ние, от Chronicle.bg, полагахме усилия през цялата година да ви осведомяваме за нещата, които се случват по света и у нас, да ви разсмиваме с хумористични текстове, да ви накараме да се замислите със сериозни коментари, да ви информираме какво се случва с киното, технологиите, музиката, социалните мрежи, литературата, автомобилите и хората.

И сме признателни, че вие, нашите читалите, ставате все повече, което е най-важното мерило за това, че правим нещо, което струва. Което има важност и смисъл.

Благодарим на вас и на 2016, макар да се смяхме доста на оприличаването й с Рамзи Болтън от Game of Thrones, и да не знаем какво да слушаме по-напред тази вечер: Ленард Коен, Принс, Джордж Майкъл или някой друг вечен човек, чието творчество го обезсмъртява.

Желаем ви добра 2017 година. Такава, в която да има здраве, спокойствие и световен мир (и тук не сме никак иронични и никой от нас няма титла за Мис Свят). И повече моменти на смисленост, вълшебство и усещане за живот.

И нека догодина да изпратим 2017 с меме, на което да пише, че ако 2017 беше човек, това щеше да е Джон Сноу.

Екипът на Chronicle.bg

 
 
Коментарите са изключени