shareit

Черен фон дьо тен за алфа-мъжкари

| от Спонсорирано съдържание |

В началото на седмицата в социалните мрежи се заговори за нов продукт, който мигновено привлече вниманието ни заради любопитните си характеристики и категорични послания. Фон дьо MEN е фон дьо тен, специално създаден за мъже и обещава да заличи белезите, причинени от бръснене със самобръсначка. Да, Фон дьо MEN може би е единственият подобен мъжки фон дьо тен на родния пазар. Това, което събуди интереса ни обаче, е една от характеристиките му – черният му цвят, както и по-специфичният му таргет – „алфа-мъжкари, готови да прегризат гърлото на някой, който не е за техния футболен отбор“ – така производителят описва мъжете, за които е предназначен продукта.

Редица известни българи, сред които Ваня Джефарович и Павел Владимиров, обявиха на Facebook страниците си, че са получили Фон дьо MEN, за да се убедят лично в качествата му. Дали обаче такъв продукт наистина съществува? Рекламата на продукта също ни кара да се замислим за достоверността му – най-вече заради хумора, с който е направена и тънката ирония, по която стъпва през цялото време.Fon_de_MEN_Screenshot

Официалната Facebook страница на Фон дьо MEN обаче е изключително достоверна. Според информацията там фон дьо тенът е създаден за прикриване на различни неравности по мъжката кожа, особено когато става дума за наранявания при бръснене. Уникалната му балансираща формула е развита от американски учени в Масачузетс и е тествана върху 2000 мъже. Споменава се, че цветът на продукта е избран специално, за да подчертае мъжествеността и да скрие всички белези от бръснене, а и не само. Таргетът, пък, е по-специфичен, защото Фон дьо MEN е за истински мъжкари.

Тайната поява на Фон дьо MEN няма да остане скрита за дълго и предполагаме, че съвсем скоро ще разберем що е Фон дьо MEN, наистина ли е по-черен от „черен Петър, черна котка и черна нинджа“ и дали прикрива белезите от бръснене на алфа-мъжкарите.

Vanya_Djaferovitch_photo (1)

 
 
Коментарите са изключени