shareit

Богати и секси: най-високоплатените модели на 2018 г.

| от chronicle.bg |

Семейство Кардашиян, колкото и да не ги харесваме, трябва да признаем, че знаят как да играят играта. Освен че са неприлично богати, те са първенци в риалити форматите, социалните мрежи, козметична индустрия и … в съзнанията на милиони мъже и жени по света.

Да вземем за пример Кайли Дженър, която наскоро беше обявена за най-младия „самосъздал“ се почти милиардер. Състоянието й възлиза на 900 млн. долара, главно от козметичната й компания.

Но Кайли не е единствената от семейството, която оглавява листите по приходи. Преди няколко дни списание „Форбс“ публикува списъка с най-високоплатените жени модели на 2018 г. и познайте коя от сестрите Дженър оглавява списъка.

Да, прекрасната Кендъл Дженър е направила 22,5 млн. тази година, благодарение на договорите си с компании като „Есте Лаудер“, „Адидас“, „Сваровски“ и „Келвин Клайн“. Освен приходите от тези дейности, Кендъл печели по 500 хил. долара на публикация в Instagram, заради огромния си брой последователи.

Не само, че Кендъл оглавява списъка, ами и превъзхожда моделът на второ място с близо 10 млн. Известната Карли Клос е спечелила 13 млн. долара тази година.

И за да не си губим времето с приказки, преминаваме към галерията горе, в която сме събрали най-прекрасните и най-високоплатени актриси на 2018 г.

 
 
Коментарите са изключени