shareit

Бионсе ще роди близнаците си в домашно родилно за $1 млн.

| от chronicle.bg по БТА |

За да избегнат шума, който се вдигна около раждането на първото им дете, певицата Бионсе и съпругът й, рапърът и продуцент Джей Зи, са похарчили 1 милион долара за изграждането на родилно отделение в дома им, пише „Мейл он сънди“.

Една от най-влиятелните двойки в света на шоубизнеса, чиято дъщеря Блу Айви вече е на пет години, е в трепетно очакване на близнаци.

35-годишната Бионсе и 47-годишният Джей Зи са решили, че от гледна точка на „неприкосновеността и сигурността“ е по-добре бебетата да се родят в домашни условия. За целта звездните съпрузи вече разполагат с родилно отделение в дома им, включващо инкубатори и неонанатално оборудване.

На разположение е и линейка, в случай че се наложи Бионсе или близнаците да бъдат откарани в болницата „Сидърс-Синай“ в Лос Анджелис.

„Не е обичайно майка, която очаква близнаци, да ражда в домашния условия, но Бионсе е обсъдила въпроса с лекарите. Тя е в отлична форма, а и вече разполага с професионално родилно отделение в дома си“, казва неназован източник, цитиран от изданието.

 
 
Коментарите са изключени