shareit

Бионсе и Бруно Марс водят по номинации за наградите на телевизия ВЕТ

| от chronicle.bg, по БТА |

Бионсе получи седем номинации за наградите на телевизия ВЕТ (Black Entertainment Television, следвана от Бруно Марс с пет, съобщи Асошиейтед прес.

Соланж,сестрата на Бионсе,получи четири номинации.

За голямата награда видеоклип на годината съперници на Бионсе, която е номинирана за „Sorry“, са Соланж(„Cranes In the Sky“), Бруно Марс(„24K Magic“), „Мигос“(„Bad and Boujee“) и Биг Шон („Bounce Back“).

Бионсе и Соланж си съперничат и за наградата за най-добра ар ен би/поп изпълнителка. В тази категория са номинирани също Риана, Мери Джей Блайдж, Келани. Бионсе е номинирана също за албум на годината за „Lemonade“, за наградата на зрителите и за режисьор на видеоклип на годината. Тя има и две номинации за най-добро сътрудничество за песните „Freedom“(с Кендрик Ламар) и „Shining“ (с Джей-Зи и Ди Джей Калед). Бруно Марс е номиниран също за най-добър ар ен би/поп изпълнител, албум на годината, за режисьор на видеоклип и за наградата на зрителите.

Чанс дъ Рапър, който спечели три награди „Грами“, има четири номинации. Той си съперничи с Ламар, Дрейк, Джей Коул, Фючър и Биг Шон в категорията за най-добър хип-хоп изпълнител. Ники Минаж, която печели наградата за хип-хоп изпълнителка от 2010 г., тази година трябва да се пребори за нея с Реми Ма.

 
 
Коментарите са изключени за Бионсе и Бруно Марс водят по номинации за наградите на телевизия ВЕТ

Повече информация Виж всички