shareit

Безшумен хладилник, който запазва храната свежа за по-дълго

| от chronicle.bg |

Едва ли съществува човек, който би могъл да си представи живота без хладилник. Особено в жегите.

В горещите летни дни, вдъхновени от лидера в категорията, ще ви представим иновативните хладилници на LG.

Новата иновативна гама е проектирана да задоволява нуждите и на най-взискателните и екологично отговорни потребители, максимизирайки комфорта им в кухнята.

LG представи своята нова гама продукти с бранд LG SIGNATURE

Под тази шапка компанията обединява най-добрите си продукти по отношение на технология и дизайн. Изчистен и изискан е и новият ултра модерен хладилник Door-in-Door™. Хладилникът LG SIGNATURE е въплъщение както на интуитивния дизайн, така и на еволюцията в иновациите. Като реверанс към иновативния дух на спечелилия много награди дизайн врата-във-врата (Door-in-Door™) LG добавя допълнителна разработка Knock-on Door-in-Door, която превръща матовото Door-in-Door™ отделение в прозрачно с едно просто почукване.

lg, хладилник

Прозрачната повърхност дава възможност на клиентите да надникнат в хладилника без да се налага да отварят вратата, а това гарантира значителна оптимизация на енергийния разход, като намалява загубата на студен въздух. Още по-иновативна е и новата функция Auto Door Open, която автоматично отваря вратата, когато някой се приближи до хладилника, а това осигурява бърз и лесен достъп дори и когато ръцете ви са пълни с покупки. Хладилникът LG SIGNATURE е с инверторен линеен компресор от LG, който автоматично настройва охлаждащия си капацитет въз основа на натовареността, генерирайки по-малко вътрешно триене.

Какво е инверторен линеен компресор и как той осигурява максимално пестене на енергия?

Да имаш Total No Frost енергиен рейтинг от A+++-20 е възможно само благодарение на инверторния линеен компресор. Този иновативен компресор използва право бутално задвижване вместо конвенционалното ротиращо, което води до по-малко вътрешно триене, по-висока надеждност, по-голяма издръжливост и по-малко шум. При тестове, проведени от престижната немска асоциация VDE (Association for Electrical, Electronic & Information Technologies), хладилниците на LG, които имат технология с инверторен линеен компресор, показват с около 32% по-добра енергийна ефективност и са с до 25% по-тихи отколкото тези с не-инверторни компресори. Компанията е толкова уверена в издръжливостта на компресора, че той дори се продава с 10-годишна гаранция.

lg, хладилник

Запазете храната свежа с технологията Total No Frost

LG отдавна е лидер при технологията Тotal No Frost. Това е ключова характеристика, внедрена във всички LG хладилници, предназначени за българския пазар. Total No Frost технологията създава перфектна среда за съхранение на хранителните продукти, като използва вентилатор, за да разпределя равномерно студения въздух из цялото пространство. LG хладилниците са оборудвани със системата Multi Air Flow, която пък регулира вътрешната температура. Компанията стига дори още по-далеч, защото избрани LG хладилници са снабдени с уникалната система за филтриране Pure N Fresh, която вкарва пречистен въздух през каналите за циркулация на въздуха, за да премахне миризмите и запази храната свежа за още по-дълго.

lg, хладилник

 
 
Коментарите са изключени