shareit

Бен Афлек се излекува от алкохолизъм

| от chronicle.bg |

Актьорът Бен Афлек призна, че е преминал курс на лечение от алкохолна зависимост, като каза, че иска да е „най-добрият баща“, предадоха световните агенции.

Звездата написа във Facebook, че лечението му е „първата от много стъпки“ към възстановяването му и специално благодари на майката на децата си Дженифър Гарнър, с която са разделени.

Бен Афлек и Дженифър Гарнър потвърдиха, че се развеждат през 2015 г.

„Завърших курс на лечение от алкохолна зависимост, нещо, с което съм се справял в миналото и ще продължа да се изправям в бъдеще“, написа актьорът от „Батман“.

„Искам децата ми да знаят, че не трябва да се срамуваш да поискаш помощ, когато имаш нужда. Искам да съм източник на сила за всеки, който се нуждае от помощ, но се страхува да направи първата стъпка“, добави 44-годишният актьор и режисьор.

През 2001 г. Бен Афлек влезе в клиника за лечение на алкохолна зависимост за месец. Тогава негов официален представител заяви, че няколко от членовете на семейството му са страдали от този проблем.

Бен Афлек е сред най-доходоносните холивудски актьори на 2016 година

Бен Афлек и Дженифър Гарнър, които имат три деца заедно, обявиха плановете си да се разведат през юли 2015 г., след 10-годишен брак.
Актьорът, който има два Оскар-а за работата си като сценарист и продуцент, ще влезе отново в ролята на супергероя във филма „Батман“.

 

 
 
Коментарите са изключени