shareit

Баща направи домашна кръчма в гаража си

| от chronicle.bg |

„Моят дом е моята крепост“ важи само в някои случаи – когато част от дома ти не е кръчма. Каквато 35-годишният Антъни Макнамара е направил в семейния гараж. Звучи чудесно, нали. Няма навалица, няма опашки на бара, няма мръзнене по спирките и за таксита. И барът затваря, когато ти решиш.

SEI_45588983-8957

Решението на Антъни не е импулсивно, а дълго планирано. Целият проект прилича досущ на класически английски пъб – отвън има клатещ се знак на заведението, а вътре наливни бири, украса на футболна тематика, дартс и масички.

SEI_45589104-42b6

SEI_45589111-06ab

Логото на Hooped Owl (hoop – обръч, owl – бухал) е смесица между бухала в логота на любимия отбор на Антъни Oldham Athletic и зелените и бели пръстени на екипите на Celtic.

Той сам прави всичко – от дървенията до тапетите. „Започнах преди години“, казва Макнамара пред Manchester Evening News. „Гледах риалити предаване за семейство, което си построи собствена кръчма. Стана ми мечта, която обаче все не можех да реализирам, защото къщата ни беше прекалено малка.“

През 2017 година семейството се мести в Блекбърн, което прави мечтата възможна – и като място и като финанси. Проектът струва около 2000 паунда.

SEI_45589110-20b2

„Гаражът имаше нужда от много работа. Исках традиционна кръчма и мисля, че се справих добре. Първоначално не мислех, че ще похарча толкова пари, но и това е окей. Гордея се с мокета – много е автентичен. Майка ми ми купи звънчето за последни поръчки от бара.“

 
 
Коментарите са изключени