shareit

Бар Рафаели: синеоката прелест на модния свят

| от chronicle.bg |

Днес тя навършва 33 години. Почти 20 години от началото на кариерата си, все още е на върха. Тя е една от най-известните знаменитости на Израел днес.

Преди да изгрее звездата на Гал Гадот, Бар Рафаели беше най-популярната личност в развлекателната индустрия, идваща от Израел. Независимо от всичко, със или без Гадот, тази съвременна наследница на Жизел Бюндхен има заслужено място в света на модата.

Синеоката красота Рафаели постига небивал успех като модел. Тя е рекламно лице на най-големите модни брандове – Ralph Lauren, Victoria’s Secre,  Escada, Gap, Chanel, Fox, Samsung, Reebok.

Появява се на кориците на Marie Claire, Elle, Madame Figaro, Harper’s Bazaar, Cosmopolitan, Maxim, DTLux, F.

Рафаели попада в публичното пространство през 2005 г., когато започва да излиза с покорителят на моделски сърца – Дикаприо. Двамата остават заедно до 2009 г., разделят се и за кратко се събират през 2011 г. Връзката дава старт на кариерата на Рафаели и тя става най-известният израелски подел, появявайки се на кориците на „Sports Illustrated“ и редица други заглавия.

Освен като модел, Бар Рафаели се подвизава и като застъпник на редица каузи по опазване на околната среда, съветник по здравословен живот и често е критикувана по различни параграфи – например избягването на задължителната военна служба в родината й.

Независимо от това обаче, тази жена е един от най-известните и красиви модели на днешния ден.

Коя е Бар Рафаели по-подробно, вижте в галерията горе. Честит й рожден ден! 

 
 
Коментарите са изключени