shareit

Българска група на престижния фестивал Eurosonic-Noorderslag

| от |

DER HUNDS e българската група, която ще представи страната ни на престижния фестивал Eurosonic-Noorderslag в Грьонинген, Холандия. Голямото музикално събитие е в средата на януари 2017 г., а дотогава момчета от  бандата се подготвят ударно за международната си изява.

_MG_8900

DER HUNDS спечели шанса да участва във феста, след като грабна две награди от авторитетния конкурс на Българското национално радио „Златна пролет“ с песента си „Спомен”. Една от тях им дава право за участие на фестивала в Грьонинген, който събира над 230 изпълнители всяка година.

_MG_8892

Фестивалът Eurosonic е едно от най-значимите европейски събития за поп, рок и world музика. Главна цел на организаторите му е по-широко разпространение на европейската музика. Eurosonic се посещава редовно от професионални рекламни агенти, организатори на фестивали и импресарски компании, а участието в него е отличие за всеки музикант. Нашата група ще има шанса да свири цели 45 минути на една от сцените на феста.

_MG_8786

Преди да заминат за страната на лалетата DER HUNDS ще свирят и пред българската публика с концерт на 16-ти декември в Студио 1 на БНР. Там групата ще представи видеото към сингъла „Fire“, който е част от новия им трети албум, както и програмата за изявата им в Грьонинген.

 
 
Коментарите са изключени